032/346-280


:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

Statistika Posećenosti

Ukupno: 6899  

Danas:   19  

Juče:   144

Linkovi

 
 
Letovanje - Albanija Drač 2020.

 

LETOVANJE U ALBANIJI

POLASCI: 19.09.2020.g. i 26.09.2020.g. (8 dana - 7 noćenja)

 

Albaniju zapljuskuju dva mora - Jonsko i Jadransko. Na dužini od 362 km, sa brojnim peskovitim i širokim plažama,uvalama, lagunama, sa preko 300 sunčanih dana u godini, Albanija zadnjih godina privlači sve više turista ne samo iz Evrope već i iz čitavog sveta.

Kada kročite na tle Albanije, sve predrasude se raspršuju kao mehur od sapunice!!! Slike o Albaniji na kojima magarci i konji „šetaju“ putevima dok ljudi voze bicikle, ostaju kao davna sećanja dok se vozite autoputevima izuzetnog kvaliteta, pored naselja sa kućama izgrađenim u modernim arhitektonskim stilovima ispred kojih su uglavnom parkirani veoma skupi automobili!!!! Albanija prosto odiše velikim bogatstvom!

Letovanje Albanija Drač 2020  Letovanje Albanija Drač 2020

Letovanje Albanija Drač 2020  Letovanje Albanija Drač 2020

Letovanje Albanija Drač 2020  Letovanje Albanija Drač 2020

Letovanje Albanija Drač 2020  Letovanje Albanija Drač 2020

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan ČAČAK - DRAČ: Polazak iz Čačka u 05:00h sa parkinga kod OŠ“Vuk karadžić“. (Za putnike koji bi došli sopstvenim autom iz Novog Sada, Beograda i drugih gradova,autoputem „Miloš Veliki“, obezbeđena parking mesta u našoj garaži tokom trajanja letovanja!!!). Dnevna vožnja preko Kraljeva, Kruševca, Niša i Prištine sa usputnim pauzama za odmor i osveženje. Dolazak u Drač u popodnevnim satima i smeštaj u hotel na plaži Golem. Slobodno vreme za kupanje, šetanju, sportske aktivnosti.... Noćenje.

2.dan-7 dan: DRAČ
Doručak. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga (moguća doplata za ručak ili večeru). Tokom boravka, moguće je organizovanje fakultativnih izleta.

8. dan DRAČ - ČAČAK: Doručak.Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska za Srbiju, oko podneva. Dnevna vožnja preko Prištine, Kruševca i Kraljeva za za Srbiju.

Dolazak u Čačak u kasnim večernjim satima. (KRAJ USLUGA)


ARANŽMAN OBUHVATA:
* Prevoz komfornim turističkim autobusima (klima / video)
* Smeštaj u hotelu“BLEART“ 4* koji se nalazi na samoj obali, na bazi 7 noćenja sa doručkom u 1/2 sobama od kojih većina ima POGLED NA MORE
* Vodiča - pratioca tokom putovanja
* Usluge lokalnih vodiča u Albaniji
* Troškove organizacije putovanja


ARANŽMAN NE OBUHVATA:
* Individualne troškove putnika
* Međunarodno putno zdravstveno osigurnje 1.500,00 din. ili sa doplatom za Covid-19 u iznosu od 2.100,00 din.
* Ulaznice za lokalitete u okviru organizovanih fakultativnih izleta (minimum za realizaciju izleta je 20 putnika)
* Doplata za ručak ili večeru 10 € po danu, po osobi(za ručak ili večeru se služe:1.Salata 2.Supa,pasta ili rižoto 3.Riba ili meso 4.Voda)
* Izlet za Skadar i Kroju-20 €
* Izlet za Berat,Valonu,Ardenicu i Apoloniju-25€
* Izlet za Tiranu-15€
* Doplata za 1/1 sobu je 40€
* Međunarodno putno zdravstveno osigurnje 1.500,00 din. ili sa doplatom za Covid-19 u iznosu od 2.100,00 din.CENA ARANŽMANA: 195 € PO OSOBI

 

NAČIN PLAĆANJA: 40% prilikom rezervacije,ostatak 7 dana pre započinjanja putovanja gotovinski ili na 3 mesečne rate(oktobar,novembar i poslednja rata zaključno sa 15 decembrom 2020.god.)

NAPOMENE:
- Planirane pauze na oko 3-4sata putovanja ili po potrebi
- Kalkulacija rađena na bazi minimum 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija može korigiovati cenu, tj.povećati cenu srazmerno broju prijavljenih putnika
- Rok za otkazivanje u slučaju nedovoljnog broja putnika je 5 dana pre početka putovanja ili agencija zadržava pravo da radi realizacije programa, program odradi u saradnji sa drugom agencijom, uz korekciju cene ukoliko je to neophodno.
- Agencija zadržava pravo da u slučaju devalvacije dinara ili promene cene goriva povisi cenu aranžmana za nastalu razliku
- Agencija zadržava pravo da izmeni satnice i redosled izvođenja programa u zavisnosti od uslova na lokalitetima
Napomene za putna dokumenta: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnicima sa novim, crvenim biometrijskim pasošima nije potrebna viza. Putnici su u obavezi da na putovanje PONESU VAŽEĆE LIČNE KARTE I PASOŠE!!! Za decu je potrebno poneti važeći pasoš i izvod iz matične knjige rođenih sa fotografijom koja treba da bude stavljena u gornji levi ugao i osigurana spajalicom!!!

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za neposedovanje propisane dokumentacije od strane putnika!!!!

MOLIMO PUTNIKE DA BLAGOVREMENO PRIBAVE NOVE LIČNE KARTE I BIOMETRIJSKE PASOŠE!!!

VAŽNOST PASOŠA 3 MESECA OD DATUMA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!!

Uz ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije “MM GOLD TRAVEL AGENCY” Čačak, licenca OTP 31/2020, kategorija licence A 25, od 29.01.2020.g.

 

>>>  PROGRAM U PDF FORMATU    <<<

 

 
 
 

+381 (0)32/346-280                ''MM GOLD'' TRAVEL AGENCY - ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA


 

© Agencija Autentik