032/346-280


„D.O.O.MM GOLD TRAVEL AGENCY“, Čačak,16.03.2020.g. donosi

O D L U K U


1. Obzirom da su Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Ana Brnabic i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković u nedelju,15.03.2020.g. u skladu sa Ustavom, doneli Odluku o uvođenju vanrednog stanja, agencija će do opoziva odluke raditi u vanrednim okolnostima radnim danima od 09.00h-13.00h. Za sve informacije koje su Vam neophodne u ovom period možete zatražiti telefonom ili putem e-maila.

2. Suspenduje se do daljnjeg prodaja aranžmana za Uskršnje i Prvomajske praznike kao i prolećna putovanja. Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom Turizma ćemo utvrditi mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane (odlaganje, povraćaj novca,…)

3. Stojimo Vam na raspolaganju za pružanje informacija i eventualne predrezervacije aranžmana za predstojeću letnju sezonu.

4. Dežurni telefoni su 032/346-280, 032/347-402 kao i 063/478-447 a mail adresa je mmgoldta@gmail.com

 

U Čačku, 16.03.2020.g.                                                             Colaković Milka, odgovorno lice

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

Statistika Posećenosti

Ukupno: 836  

Danas:   85  

Juče:   121

Linkovi

 
 
Izlet - Stanišići

 

STANIŠIĆI
POLAZAK: 05.04.2020.g. i 26.04.2020.g.

 

Sastanak grupe ispred Osnovne škole “Vuk Karadžić“ u 6:00 h.Svraćanje u Banju Vrujci radi pauze i individualnog razgledanja. Nastavak puta do manastira Kaona, poseta manastiru i odlazak preko Šapca i Bogatića do Bijeljine. Svraćanje u Bijeljinu i poseta manastiru Svetog Vasilija Ostroškog. U Hramu se ispred oltara nalazi pokrov svetih moštiju Svetog Vasilija Ostroškog i deo moštiju Svetog Sisoja Velikog. Posebna vrednost manastirske crkve je kopija čudotvorne ikone Trojeručice koja je dar Hilandarskog manastira.Odlazak do etno sela "Stanišići". Etno selo "Stanišići", izvan sadašnjeg vremena i prostora, vraća nas precima i prirodi i budi u nama divljenje prema jednostavnosti nekadašnjeg načina života.

Po dolasku razgledanje i obilazak etno sela. Selo čine vodenice, mljekarnik, kovačnica, kameni bunar, ambar i autentične drvene kuće, sa prikazom pokućstva i narodnih nošnji. Vreme za ručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta za Banju Koviljaču gde je planirano kraće zadržavanje radi individualnog razgledanja. Ukoliko vremenski uslovi to dozvole moguć je obilazak Sokograda koji se nalazi u neposrednoj blizini Ljubovije. Nastavak puta niz Drinu preko Kadinjače. Dolazak u Čačak u kasnim večernjim satima.Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 1600,00 din

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
prevoz autobusom visoke turističke klase (A/C, DVD, AUDIO)
licenciranog pratioca tokom celog putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 200,00
- individualni troskovi putnika

NAPOMENA:
Za ulaz u BiH je obavezno poneti novu ličnu kartu ili crveni biometrijski pasoš
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti

USLOVI PLAĆANJA: 2 MESEČNE RATE, ISPLATA DO POLASKA

MOLIMO PUTNIKE DA BLAGOVREMENO PRIBAVE NOVE BIOMETRIJSKE PASOŠE!!!
VAŽNOST PASOŠA 3 MESECA OD DATUMA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!

Uz ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora putovanja,turističke agencije “MM GOLD TRAVEL AGENCY” Čačak, licenca OTP 31/2020, kategorija licence A 25, od 29.01.2020.g.

 

>>> PROGRAM U PDF FORMATU

 
 
 

+381 (0)32/346-280                ''MM GOLD'' TRAVEL AGENCY - ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA


 

© Agencija Autentik