032/346-280


„D.O.O.MM GOLD TRAVEL AGENCY“, Čačak,16.03.2020.g. donosi

O D L U K U


1. Obzirom da su Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Ana Brnabic i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković u nedelju,15.03.2020.g. u skladu sa Ustavom, doneli Odluku o uvođenju vanrednog stanja, agencija će do opoziva odluke raditi u vanrednim okolnostima radnim danima od 09.00h-13.00h. Za sve informacije koje su Vam neophodne u ovom period možete zatražiti telefonom ili putem e-maila.

2. Suspenduje se do daljnjeg prodaja aranžmana za Uskršnje i Prvomajske praznike kao i prolećna putovanja. Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom Turizma ćemo utvrditi mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane (odlaganje, povraćaj novca,…)

3. Stojimo Vam na raspolaganju za pružanje informacija i eventualne predrezervacije aranžmana za predstojeću letnju sezonu.

4. Dežurni telefoni su 032/346-280, 032/347-402 kao i 063/478-447 a mail adresa je mmgoldta@gmail.com

 

U Čačku, 16.03.2020.g.                                                             Colaković Milka, odgovorno lice

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

:P

Statistika Posećenosti

Ukupno: 823  

Danas:   72  

Juče:   121

Linkovi

 
 
Izlet - Sarajevo

 

SARAJEVO

04.04.2020. ; 25.04.2020.

 

Polazak iz Čačka sa poligona kod OŠ “Vuk Karadžić” u 5 časova. Putovanje preko Užica i Mokre Gore do Višegrada gde je predviđena kraća pauza za obilazak i fotografisanje ćuprije na Drini koja je ušla u Svetsku baštinu spomenika kulture i nalazi se pod zaštitom UNESKO-a. Nastavak puta ka Sarajevu, preko Romanije. Dolazak u Sarajevo. Panoramsko razgledanje Sarajeva, u pratnji lokalnog vodiča i pešačka tura tokom koje će se obići: GRADSKA VIJEĆNICA, BAŠ ČARŠIJA, BEGOVA DžAMIJA, SKENDERIJA, SABORNA CRKVA, KATEDRALA. Slobodno vreme u centru na BAŠ ČARŠIJI. Fakultativno odlazak na Vrelo Bosne(minimum 20 putnika), poznate turističke atrakcije i izletišta. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima i svraćanje u Andrićgrad gde je predviđena kraća pauza za obilazak novoizgrađenog grada uz predah i osveženje u nekom od kafića ili restorana. Nastavak putovanja ka Srbiji. Dolazak u Čačak oko/posle ponoći.

 

Cena aranžmana po osobi: 2.150,00 din

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Prevoz vanlinijskim turističkim autobusom(A/C, AUDIO, DVD) prema programu putovanja
- Razgledanje i obilazak prema programu
- Usluge pratioca grupe tokom putovanja
- Usluge lokalnog vodfiča u Sarajevu
- Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- OBAVEZNO međunarodno zdravstveno osiguranje 200 ,00
- Individualni troškovi putnika koji programom nisu obuhvaćeni
- Fakultativni izlet na Vrelo Bosne-5€ (min.20 osoba)

NAČIN PLAĆANJA:
- Za ulazak u Bosnu i Hercegovinu nije potrebna viza ali je obavezno poneti važeću biometrijsku ličnu kartu ili važeći biometrijski pasoš.Za maloletne osobe potrebni su važeći biometrijski pasoš i overena saglasnost roditelja koji nije u pratnji deteta
- Planirane pauze na oko 3-4 sata ili po potrebi.Organizator putovanja zadržava pravo da izmeni redosled izvođenja programa u zavisnosti od uslova na lokalitetetima koji se ne mogu unapred predvideti
- Rok za otkazivanje aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika je 5 dana pre početka putovanja
- Kalkulacija rađena na bazi minimum 40 putnika

USLOVI PLAĆANJA: 2 MESEČNE RATE,ISPLATA DO POLASKA

MOLIMO PUTNIKE DA BLAGOVREMENO PRIBAVE NOVE BIOMETRIJSKE PASOŠE!!!

VAŽNOST PASOŠA 3 MESECA OD DATUMA POVRATKA SA PUTOVANJA!!!!

Uz ovo putovanje važe Opšti uslovi organizatora putovanja,turističke agencije “MM GOLD TRAVEL AGENCY” Čačak, licenca OTP 31/2020,kategorija licence A 25, od 29.01.2020.g.

>>> PROGRAM U PDF FORMATU

 
 
 

+381 (0)32/346-280                ''MM GOLD'' TRAVEL AGENCY - ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA


 

© Agencija Autentik